Rivalo Ödeme Yöntemleri

Nasıl ödeme yapabilirim? Sorusuna detaylı bir şekilde yanıt verebilmek adına bu tür bir başlık ile adım atmak istedik. Dilerseniz çok fazla vakit kaybetmeden sitenin ödeme yöntemlerine hep birlikte göz atalım…

Cepbank: An itibarıyla birçok bankanın desteklediği ödeme yöntemlerinden bir tanesidir. Saniyeler içerisinde işlem yapabilir ve hesaplarınıza aktarımda bulunabilirsiniz. Bankanızın bu tür bir hizmeti mevcut ise en az 100 liralık yatırım limiti karşınıza çıkıyor. Yani cepbank ile ödeme yapmak istiyorsanız bu tutar en az 100 lira olmalıdır. İşlem süreci gayet basit ve daha da önemlisi sorunsuz bir süreç karşınıza çıkacaktır.

QR Kod: Son dönemde bahis severlerin yakından ilgilendiği bir yatırım aracı olan qr kod, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi gibi birçok bankada mevcut. QR kod ile yatırım yapabilmek için bilgisayarlarınızın ya da Atm’nin başında olmanız gerekiyor. Yani elinizin altında iki farklı cihaz olması gerekiyor aksi takdirde yatırım yapmak mümkün değil. Bu yatırım aracını kullanacak olursanız eğer alt limit 100 lira olarak karşınıza çıkacaktır. Günlük maksimum yatırım limiti ise 4000 lira olarak belirlenmiş durumda ve bu rakamın üzerine çıkamıyorsunuz.

Paykasa: Sanal kart değerlendirmesi yapıldığı takdirde Paykasa’nın belki de en değerli yatırım aracı olduğunu görebiliyoruz. Paykasa ile günün her saati yatırım yapabilirsiniz ancak güvenilir adreslerden satın alma işlemlerini gerçekleştirmenizi tavsiye ediyoruz. Resmi sitede alt limit ile ilgili herhangi bir detaydan bahsedilmemiş ve bizler de hatalı bilgi vermemek adına sizleri canlı destek ekibine yönlendirmek istiyoruz. Canlı destek hattına bağlanarak alt limit hakkında ne bilgi edinebilirsiniz.

Yatırım işlemlerinizi yapabileceğiniz çok sayıda alternatif yatırım aracı yer alıyor ve aynı şekilde para çekim talepleriniz için de karşınıza alternatifler çıkacaktır. Finansal süreçte sorun yaşayacağınız bir adres değil ve gün içerisinde yatırımlarınızı yapabilir, aynı şekilde ödemelerinizi de sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz. Ve hatta bu konuda en güvenilir sitelerden bir tanesi olduğunu dile getirmek de mümkündür. Rivalo ile birlikte bu tür işlemlerde sorun yaşamayacak ve güvenilir bir şekilde işlem yapabileceksiniz.